Vi är med flotte!

I drygt en vecka har vi nu varit med brygga/flotte. Beställde den i vintras och äntligen kom den. God hjälp av sönerna för att få i den i sjön nedanför vår lilla sommarstuga.

Här kommer vi att trivas i sommar!

Vår sjö är tyvärr inte den bästa badsjön, därav tanken på brygga/flotte så man kan åka ut en bit. Det är dyig botten vid land.

En liten trevlig sittgrupp från Ikea, ett par solstolar och lite solcellslampor fulländade det hela. 


Bröllopsfest på gården

Var det för några veckor sedan, vet inte vem som snor min tid -men den bara rusar iväg. MEN bättre sent än aldrig heter det ju! Dottern med man som gifte sig i Florida, firade med familjer och närmsta vänner hemma på vår gård. I den lokala lokalen. Ska lägga in lite mer fina familjebilder från storkameran vid tillfälle. 

 
 
 
 
 

Mannen jag och bröder hade dessförinnan gjort i ordning festlokalen, så bara sista pimpningen fattades. Mat och musik "inköpt" bara drycker, mingelmat och desserten vi fixade själva. Så roligt ha möjligheten ge dem detta i bröllopspresent. God mat (medelhavsbuffe) och dans natten lång till en mycket duktig trubadur. Mycket bubbel gick det åt. Hela 14 stycken var kvar till söndagen, så det blev en härligt stor frukostskara. 

 
 
 
 
 

Såklart hanns det ju också med lite firande med syskonbarnen, som nog tyckte det var lite orättvist att de inte också var "vuxna" och kunde vara med på vuxenfesten. De tycker faster och Antoni bor lite väl långt bort, men desto roligare när de träffas.

 
 
 

Våra tre älskade barn💕

-och en stor härlig familj

 
 

RSS 2.0