Semesterförväntningar

Varje vår o höst brukar vi unna oss några dagar på Öland. Syftet är aldrig att se o uppleva så mycket som möjligt utan mer "att bara få vara". Inga måsten -de lämnar vi hemma. Vi njuter av promenader, mat, dryck o avkoppling. vi tar dagen som den kommer ibland tar vi frukosten med ner till stranden om vädret tillåter. Vi har tid att både prata -och lyssna.
blir vädret dåligt tar vi en tur till Kalmar, går i affärer, äter ute. Eller drömmer vi lite o tittar på vad som erbjuds på sommarstugefronten. Typ om vi vinner 1miljon skulle vi... Vi tar långa promenader med hunden som trivs med att ha husse/matte så avslappnade. Tar med vinglaset ner till havet på kvällen o ser solen gå ner. Handlar på oss lite goda kryddor o theér i Örtagården. Läser o lyssnar på musik. Efter så många år hälsar man tom på gamla bekanta när man möts på strandpromenaden.
I år ska vi på ett helt nytt ställe och det är med lite mer spänning vi börjar nedräkningen till söndag! Kanske blir Blå Rör vårt nya favvoställe!? Närheten till Borgholm är ett friskt inslag och att dessutom huset är alldeles nybyggt är ju inte heller fel. 
  

Kommentarer

Skriv till mig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Eventuell Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0